Even voorstellen: sectordirecteur Rundvee

23 december 2019
-
2 minuten

Begin december is Jan Kippers (54) bij De Heus Voeders gestart als sectordirecteur Rundvee. Jan is in deze rol lid van het management team van De Heus Voeders en stelt zich graag aan u voor:

“De rol die ik bij De Heus oppak, voelt voor mij als een soort thuis komen”, zo begint Jan. “Als zoon van een rundveehouder ben ik altijd betrokken gebleven bij de sector. Na mijn studie Bedrijfskunde in Rotterdam, heb ik ruim 25 jaar verschillende rollen vervuld in de foodsector, waaronder 12 jaar bij FrieslandCampina.

Het is dan ook een voorrecht om nu bij De Heus met een professioneel en gepassioneerd team aan de slag te gaan, met als doel om de komende jaren u te ondersteunen bij uw bedrijfsvoering: samen voor resultaat!

De ‘food’ en ‘feed’ business kent zeker verschillen, maar ook veel overeenkomsten. Zo blijven klantgerichtheid, innovatie, kwaliteit en service van blijvende waarde. Ik sta daarbij open voor uw suggesties, zodat we ook in roerige tijden, samen koers zetten richting een gezonde toekomst. Een toekomst waarbij consumenten “trots op de boer” zijn en blijven.

Wilt u mij bereiken? Aan de linkerkant vindt u mijn contactgevens.