Doe jij ook mee met BIG Challenge?

15 oktober 2019
-
2 minuten

Saamhorigheid in de sector. Waardering van de burger. Momenteel erg actueel, maar bij BIG Challenge eigenlijk heel normaal. Tijdens het evenement Alpe d’HuZes beklimmen elk jaar duizenden mensen zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om geld in te zamelen tegen kanker.

Dit kan fietsend, wandelend of hardlopend. De agrarische sector is hier al meer dan 10 jaar duidelijk aanwezig onder de vlag van BIG Challenge. Ook jij hebt de kans om deze saamhorigheid en waardering mee te beleven. Een ervaring die je altijd bij blijft.

Lanceringsbijeenkomst BIG Challenge 2020

Op zaterdag 23 november vindt de lanceringsbijeenkomst van BIG Challenge 2020 plaats in het Forum-gebouw van Wageningen UR in Wageningen. Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars of andere geïnteresseerden uit de land- en tuinbouw en aanverwante sectoren zijn van harte welkom.

Meld je aan voor deze bijeenkomst.

Fietsers, wandelaars en runners welkom

Doe je ook mee met BIG Challenge en geef je jezelf een cadeau voor het leven? Komend jaar doet BIG Challenge voor de 12e keer mee met Alpe d’HuZes 2020. Daarom is BIG Challenge op zoek naar enthousiaste fietsers, wandelaars en runners die willen deelnemen in 2020.

Je bent van harte welkom als je werkzaam bent in de land- en tuinbouw of de agrarische sector een warm hart toedraagt. Samen maken we zo snel mogelijk een einde aan de dodelijke ziekte kanker. En voor mensen die kanker hebben, dragen we bij aan een Goed, Gelukkig en Gezond leven met kanker door revalidatie, psychosociale zorg en de juiste voedingsadviezen.

Heb je vragen? Neem contact op met Mieke van de Pas van De Heus.

Kijk verder op https://www.bigchallenge.eu/ voor meer informatie.