De Heus transparant over nieuw biggenvoer

15 juli 2014
-
2 minuten

De Heus Voeders maakt het zeugenhouders vanaf deze week zeer gemakkelijk om rechtstreeks contact op te nemen met collega’s die ervaring hebben met het nieuwe Romelko biggenvoer. Daarmee laat De Heus zien dat ze volledig vertrouwt op de kwaliteit van het nieuwe voer.

Sinds deze week is de Romelko website uitgebreid met een duidelijk overzicht van een aantal klanten die ruime ervaring heeft met het nieuwe biggenvoer van De Heus. Door de contactgegevens van de klanten erbij te zetten kan, zonder tussenkomst van De Heus, contact worden opgenomen om te informeren naar de ervaringen uit de praktijk.

Transparantie is belangrijk.

Sinds de opening van onze dedicated (gespecialiseerde) biggenvoerfabriek in Andel zijn de eerste resultaten van de zeugenhouders die Romelko voeren zijn zeer positief; zegt Henk van Kuyk, sectorhoofd varkens bij De Heus Voeders. Zo succesvol dat we dit graag willen delen met andere zeugenhouders. Transparantie staat daarbij voor ons centraal. De creatie van dit nieuwe platform waarbij zeugenhouders zelf ervaringen kunnen opvragen bij collega zeugenhouders, is daar een mooi voorbeeld van.

Unieke bedrijfskenmerken

Bij het succesvol opfokken van biggen komt meer kijken dan alleen kwalitatief hoogwaardig voer. Om die reden wordt bij elke genoemde zeugenhouder een aantal unieke bedrijfskenmerken weergegeven, zoals de gebruikte genetica, eventuele gezondheidsstatus en grootte van het bedrijf. Zo kunnen zeugenhouders ervaringen ophalen bij collega’s die wat betreft bedrijfsomstandigheden vergelijkbaar zijn.

Romelko Premium Biggenvoer

Sinds maart 2014 biedt De Heus een nieuwe, unieke manier van het voeren van biggen. Naast het gangbare mengvoer biedt De Heus ook een hoogwaardig premium biggenvoerassortiment genaamd Romelko. Met de combinatie van Romelko premium biggenvoer én goed gangbaar mengvoer, biedt De Heus klanten: een gezonde en optimale groei in de eerste weken van de biggenopfok én een vroege en probleemloze overstap op kwalitatief goed én goedkoper gangbaar mengvoer.