De Heus spant zich in voor Alpe d'Huzes

06 mei 2019
-
2 minuten

Ook dit jaar doet De Heus weer mee aan Alpe d’HuZes. Alle deelnemende teams uit de agrarische sector verenigen zich onder de vlag van BIG Challenge . Gezamenlijk fietsen we op donderdag 6 juni 2019 zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez op om geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.

Tijdens Alpe d’HuZes is BIG Challenge zichtbaar aanwezig. Overal steken varkenshouders, melkveehouders, kalverhouders, pluimveehouders, geitenhouders, akkerbouwers, tuinders, dierenartsen, adviseurs en onderzoekers hun handjes uit de mouwen. Hiermee geven ze een duidelijk signaal over de mentaliteit van de agrarische sector: geen woorden maar daden. En dat levert waardering op!

Bekijk voor een impressie van Alpe d'Huzes het filmpje

 

Bij de 12 collega’s die dit jaar deelnemen zijn de voorbereidingen in volle gang. Er wordt hard getraind en vanalles georganiseerd om geld in te zamelen. De teller staat nu al op € 78.846,38. Wil jij ook steunen? Doneren kan via de onderstaande actiepagina’s van De Heus. Dankjewel voor jouw bijdrage aan een wereld waarin niemand meer dood hoeft te gaan aan kanker!

Actiepagina 1

Actiepagina 2


 

Wil je naast doneren ook graag laten zien dat jij trots bent op de agrarische sector? Bestel deze BIG Challenge T-shirts dan via cveiga@deheus.com.