De Heus sluit partnerschap met Boert Bewust

Tamara van Zuilen

Marketing Coördinator

15 maart 2021
-
3 minuten

De Heus Voeders is sinds deze maand officieel Gouden partner van Stichting Boert Bewust. Op de boerderij van Familie van Dijk in Bunnik vond het tekenmoment plaats. Komende 3 jaar werken we samen om de verbinding tussen boeren en tuinders en de samenleving te versterken. Samen zetten we in op het stimuleren van ondernemers in de land- en tuinbouw om contact te zoeken met hun omgeving. Alleen zo ontstaat er een goede dialoog, wederzijds respect en meer betrokkenheid van consumenten bij hun voedsel.

“Boert Bewust maakt zich hard om de boeren in hun kracht te zetten. Dit kunnen we niet alleen! Daarom zijn we ontzettend blij met De Heus als Gouden partner. Een wederzijdse samenwerking die niet alleen ondersteuning biedt op financieel gebied, maar zich vooral richt op het versterken van elkaar. Gezamenlijk de boeren in hun kracht zetten, zodat ze hun verhaal vanaf het boerenerf met hun omgeving kunnen delen, dat is het doel van deze samenwerking”, aldus Lisanne Oskam, voorzitter van Stichting Boert Bewust.

Michiel Peters, Manager Corporate Affairs bij De Heus: “De manier waarop Boert Bewust als organisatie boeren enthousiast maakt om hun verhaal te vertellen, past heel erg bij hoe De Heus naar de sector kijkt. Heel veel mensen staan letterlijk ver weg van de plek waar hun voedsel geproduceerd wordt. We vinden het mooi hoe Boert Bewust de boeren helpt om de deuren van hun bedrijf te openen. Zo laten ze op een praktische manier aan mensen zien waar hun voedsel vandaan komt. Wij hopen natuurlijk dat Boert Bewust naar nog meer streken in Nederland weet uit te breiden. Dit zou namelijk betekenen dat steeds meer boeren enthousiast zijn om iets van hun bedrijf te laten zien. De Heus draagt daar graag een steentje aan bij!”

Ben je boer, deelnemer aan Boert Bewust en organiseer je een activiteit?

Ben je deelnemer aan Boert Bewust en organiseer je een activiteit? Wij geven je dan graag wat extra ondersteuning. Zo doen we een bijdrage in de kosten en leveren we materiaal. Neem contact op met Tamara van Zuilen, afdeling Marketing, voor meer informatie.

Neem contact op
Over de auteur

Tamara van Zuilen

Marketing Coördinator