De Heus opnieuw gecertificeerd als Top Employer

15 februari 2016
-
2 minuten

Afgelopen donderdag maakte het Top Employers Institute de resultaten bekend van het jaarlijks onderzoek onder een groot aantal werkgevers en hun arbeidsomstandigheden in Nederland. De Heus is uitermate trots dat we voor de tweede keer op rij de exclusieve certificering 'Top Employers Nederland 2016' mochten ontvangen.

Uitmuntende arbeidsomstandigheden

Het Top Employers Institute is een onafhankelijke organisatie die de arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers wereldwijd erkent, gemeten tegen een internationale standaard. Hierdoor worden alleen wereldwijd de leidende werkgevers als Top Employers gecertificeerd.

In het kader van de Top Employersprocedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale 'Human Resources Best Practices Onderzoek' van het Top Employers Institute. Om certificering te verkrijgen, moeten de werkgevers aan een hoge standaard voldoen. Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen. Dit betekent dat de uitmuntende arbeidsomstandigheden van De Heus door onderzoek zijn bewezen.

Exclusief keurmerk

Als gecertificeerd Top Employer mag De Heus wederom een jaar lang het exclusieve keurmerk van 'Top Employer' dragen. 'Het keurmerk is niet alleen een herkenbaar symbool van onze succesvolle werkomgeving, maar toont ook ons commitment om samen met onze werknemers te werken om een nog betere werkgever te worden' zegt Isolde Eleveld, Global Director Human Resources van De Heus. 'Goede werknemers zijn van doorslaggevend belang om onze nationale en internationale ambities waar te maken. Mensen die ondernemerschap, inzet en leiderschap tonen dragen bij aan de groei en het succes en zijn van grote waarde voor de toekomst van onze organisatie'.