De Heus genomineerd voor Beste Werkgever!

23 juli 2015
-
2 minuten

De 100 organisaties die kans maken op de titel ‘Beste Werkgever van Nederland’ zijn bekend gemaakt en De Heus is één van de genomineerden! De 100 genomineerden zijn onderverdeeld in organisaties met meer en organisaties met minder dan 1000 medewerkers. Het Beste Werkgevers Onderzoek is het grootste en meest betrouwbare onderzoek van Nederland en is uitgevoerd door Effectory. Op dinsdag 6 oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

Beste Werkgevers Onderzoek

Het Beste Werkgevers Onderzoek is ontwikkeld om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. Dit jaar beoordeelden 314.218 medewerkers hun werkgever. Alle organisaties hebben een op maat gemaakt medewerkersonderzoek laten uitvoeren onder hun medewerkers. De uiteindelijke positie in de top 50 wordt bepaald door de Beste Werkgevers Score.

Beste Werkgevers Score

In ieder onderzoek zijn zes vragen opgenomen waarmee wordt aangetoond hoe goed een organisatie haar medewerkers in staat stelt om optimaal te presteren. Deze Beste Werkgevers Score bestaat uit een gemiddelde van de organisatietevredenheid, tevredenheid over de werkzaamheden, organisatietrots, achter de organisatiedoelen staan, kansen krijgen om optimaal te presteren en het krijgen van waardering.

Update!

Inmiddels is bekend dat wij een topnotering hebben behaald. Lees hier meer!