De Heus gecertificeerd als Top Employer

13 februari 2015
-
2 minuten

Koninklijke De Heus is op 12 februari 2015 door het vooraanstaande Top Employers Institute gecertificeerd als top werkgever. ‘Daar zijn wij trots op want hiermee scharen we ons tot een select gezelschap van toonaangevende werkgevers’, zegt Isolde Eleveld, Corporate Director Human Resources van De Heus. ‘Met deze prestigieuze certificering wordt de zichtbaarheid van De Heus als aantrekkelijke werkgever binnen en buiten de diervoederbranche versterkt’ vervolgt Isolde Eleveld.

Het jaarlijkse onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers in hun personeelsbeleid. Het zijn zonder uitzondering bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, talentontwikkeling stimuleren op alle niveaus en streven naar uitzonderlijk goede arbeidsomstandigheden. Ook wordt in het onderzoek veel aandacht besteed aan de cultuuraspecten binnen de organisatie. De Heus heeft voor dit personeelsbeleid de exclusieve certificering Top Employers Nederland 2015 ontvangen.

Gevalideerd onderzoek

In het kader van het Top Employers onderzoek hebben we een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen’, zegt Isolde Eleveld. ‘Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle HR praktijken door de onafhankelijke partij Grant Thornton aan een audit onderworpen. Uit deze audit blijkt dat ons personeelsbeleid als bijzonder aantrekkelijk en stimulerend wordt bestempeld. Deze positieve beoordeling brengt De Heus in een selecte groep van toonaangevende en aantrekkelijke werkgevers.

Gepassioneerde medewerkers maken het verschil

Met vestigingen in tien landen en export naar meer dan vijftig landen is Koninklijke De Heus uitgegroeid tot een internationaal vooraanstaande producent van diervoeders. ‘Onze continue gerichtheid op vooruitgang kunnen wij alleen maar inhoud geven met de inzet en toewijding van onze gepassioneerde medewerkers. Wij investeren in een ondernemende en aantrekkelijke werkomgeving, zodat onze mensen zich optimaal ontwikkelen en kennis vergaren en delen. Wij investeren in het ontwikkelen van de talenten van onze mensen zodat zij bevlogen en gemotiveerd initiatieven nemen. Ze worden hierbij gesteund door onze visie, waarden en bedrijfscultuur. Ook faciliteren wij leidinggevenden om het beste uit mensen te halen. Wij zijn dan ook trots en blij met de recente certificering als ‘Top Employer’ door het Top Employers Institute’ aldus Isolde Eleveld.