De Heus dringt door tot finale van Familiebedrijven Award 2015

31 maart 2015
-
2 minuten

Zoals wellicht bekend is De Heus dit jaar voorgedragen voor de Familiebedrijven Award 2015. Deze Award wordt uitgereikt door de Stichting Familie Onderneming, die in 2012 door John Fentener van Vlissingen werd opgericht. De stichting heeft als doel het Nederlandse familiebedrijf meer onder de aandacht te brengen. Jaarlijks looft de Stichting de Familiebedrijven Award uit aan een excellerend familiebedrijf.

'Wij zijn bijzonder verheugd dat we gisteren het bericht kregen, samen met vier andere familiebedrijven, doorgedrongen te zijn tot de finale van de Familiebedrijven Award 2015' aldus Koen de Heus . 'Nu we eenmaal tot de finale zijn doorgedrongen, gaan we er alles aan doen om deze finale ook daadwerkelijk te winnen. Winnen is niet voor niets één van onze kernwaarden en pijlers.'

24 juni wordt de winnaar van de familiebedrijven Award 2015 bekend gemaakt dus we hebben nog een paar spannende maanden voor de boeg. Uiteraard willen we langs deze weg ook de andere finalisten feliciteren met hun finaleplaats.

Blijf op de hoogte van de verdere voortgang van het selectieproces via onze website www.de-heus.nl of via onze sociale media kanalen.