De Heus 4e plek 'De Beste werkgevers 2013'

20 september 2013
-
2 minuten

Op 18 september heeft corporate HR Director van De Heus, Isolde Eleveld, één van de oorkondes voor ‘Beste werkgevers 2013′ in de dierlijke sectoren in ontvangst genomen.

De Heus op 4e plek in De Beste werkgevers 2013
Op 18 september heeft corporate HR Director van De Heus, Isolde Eleveld, één van de oorkondes voor ‘Beste werkgevers 2013′ in de dierlijke sectoren in ontvangst genomen. De Heus heeft in dit onderzoek een glansrijke vierde plaats ingenomen.

‘Natuurlijk zijn we erg trots op deze 4e plek, met name zijn wij zeer verheugd dat veel professionals ons als een potentieel zeer aantrekkelijke werkgever zien. Wellicht nog wel trotser zijn we om te zien dat we binnen de top 14 het hoogste scoren als het gaat om de waardering door onze eigen medewerkers. Dit zegt veel over de werksfeer binnen De Heus’, aldus Isolde Eleveld.

De Beste werkgevers 2013 is een onderzoek in opdracht van V-Focus onder 600 werknemers (overwegend hbo’ers en wo’ers) die werkzaam zijn in de agribusiness. Uit dit onderzoek blijkt dat vooral grote ondernemingen met internationale activiteiten tot de verbeelding spreken bij deze doelgroep.

Lees meer over dit onderzoek op www.v-focus.nl