De feestdagen komen er aan...bestel op tijd!

21 december 2015
-
2 minuten

Dit jaar vallen zowel eerste kerstdag als nieuwjaarsdag op een vrijdag. U zult begrijpen dat De Heus op deze beide dagen gesloten is. Dat houdt in dat er op deze dagen niet geleverd kan worden.

Bestel op tijd

Ook aan het eind van het jaar willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn bij het uitleveren van uw bulkbestellingen. Goede afhandeling van de door u geplaatste bestellingen is voor u en voor ons erg belangrijk. Zoals u weet hanteren wij normaal de stelregel ‘vandaag voor 13 uur besteld... morgen voer in de silo!’ Echter om deze drukke periode vlot te laten verlopen en een efficiënte planning mogelijk te maken, is het vroegtijdig plaatsen van uw bulkbestellingen en het maximaal benutten van uw silocapaciteit, juist in deze periode, een belangrijk onderdeel! De collega’s van de orderafdelingen zullen in goed overleg met u de afleverdatum bespreken.

Op donderdag 24 december en donderdag 31 december zijn de orderafdelingen vanaf 16 uur gesloten. Via www.mijndeheus.nl kunt u uiteraard 7 dagen per week, 24 uur per dag uw orders plaatsen. Net als voorgaande jaren doen wij een beroep op uw medewerking. Hartelijk dank.