Corona Update: Bedrijfsbezoeken weer toegestaan, alternatieven voor studieclubs

18 mei 2020
-
2 minuten

Het organiseren van de gebruikelijke studieclub bijeenkomsten is door de huidige corona maatregelen nog niet mogelijk. Wel zijn er diverse mogelijkheden (waaronder digitaal) om actuele informatie en adviezen met jou te delen. Graag verzorgt De Heus voor jouw studieclub of de individuele pluimveehouder een interactief alternatief. 

Nu de overheid voorzichtig de eerste stappen zet om de coronamaatregelen te versoepelen, is het voor onze specialisten weer verantwoord om op bezoek te gaan bij veehouders. Natuurlijk met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. En alleen met aankondiging vooraf.

Spelregels:

We zien er naar uit om veehouders weer te ontmoeten en hen op hun bedrijf te adviseren. We nemen daarbij geen risico’s en hebben bovenop de RIVM richtlijnen aanvullende spelregels opgesteld, voor zowel jouw en onze gezondheid. De belangrijkste zijn:

  • Onze specialist komt alleen op aankondiging en alleen als hij zelf in goede gezondheid is.
  • Onze specialist vraagt vooraf of iedereen op jouw bedrijf in goede gezondheid is.
  • Bij aankomst en vertrek wast of desinfecteert onze specialist zijn handen.
  • Wij houden 1,5 meter afstand en geven dus geen hand.

En is een bezoek even niet wenselijk: dan blijft onze specialist graag digitaal in contact. Bestel via MijnDeHeus en lees onze tips om op afstand toch dichtbij te zijn.

Vragen en contact

Mocht je nog vragen hebben over dit bericht? Wil je weten welke mogelijkheden er zijn om actuele onderwerpen met jouw studieclub te delen? Neem dan contact op met jouw specialist.

Verder zijn de medewerkers van De Heus Voeders op de normale manier bereikbaar om orders te verwerken en vragen te beantwoorden. Je kunt ons helpen door jouw bestelling tijdig door te geven:

  • Bestellen: bij voorkeur online via MijnDeHeus of telefonisch via +31 (0)318 675 505
  • Verkoopbinnendienst: bij voorkeur via e-mail of telefonisch via +31 (0) 318 675 430
  • Specialist: jouw specialist is bereikbaar via e-mail en telefonisch. Ook kan hij videobellen.