Congres Gezonde Melkveehouderij

08 januari 2015
-
3 minuten

Het congres 'Gezonde melkveehouderij', dat eind november 2014 niet doorging vanwege de vogelgriep, vindt aankomende donderdag 15 januari alsnog plaats. Het programma voor deze dag ziet er veel belovend uit. Zo worden er deze dag maar liefst 24 verschillende lezingen aangeboden rondom diverse thema's zoals: Uiergezondheid, Jongveeopfok, Gezonde voeding en Ruwvoerproductie.

Lezingen De Heus Voeders

Twee lezingen die u deze dag echt niet mag missen zijn die van onze collega Rene Knook, die tijdens het thema Gezonde Voeding de keuzesessie ‘Mengen is een werkwoord' verzorgt en daarnaast zal Edwin van Werven een lezing geven over de ‘Effecten van weerstandsverbetering op groei en ontwikkeling van kalveren'.

Uiergezondheid award

Ook vindt op deze dag de uitreiking van de Uiergezondheids Awards plaats. Vijf melkveehouders die in het afgelopen jaar een opmerkelijke prestatie hebben neergezet op het gebied van Uiergezondheid maken kans op deze prestigieuze prijs. De Heus is trots dat we mogen vermelden dan twee van onze rundveeklanten in de race zijn voor deze Award.

Aanmelden

Wilt u er volgende week ook bij zijn? Meld u dan nog snel aan op de website van de Boerderij.