50% korting op drinkcups

15 september 2014
-
3 minuten

Tomen worden steeds groter. 14 of 15 biggetjes zijn geen uitzondering meer. Voor u de uitdaging om deze tomen bij elkaar te houden, een hoog speengewicht en een laag uitvalpercentage te realiseren. Met drinkcups in het kraamhok kan dat!

Optimaal bijvoeren van tomen

In elk kraamhok kan, met behulp van een leidingsysteem, een drinkcup met nippel geplaatst worden. Op die manier kan de complete toom bijgevoerd worden met een biestvervanger en opvolgmelk. Voor het moederloos opfokken van biggen is er een speciale biestvervanger ontwikkeld: Birthright melk. Deze melk is geschikt om vanaf 24 uur na geboorte bij te voeren aan jonge biggen in de kraamstal.

Romelko Nurse meel

5 tot 7 dagen na verstrekking van Birthright wordt Romelko Nurse Meel ingezet. Een melkvervanger waar graanproducten aan zijn toegevoegd. Daardoor leert de big al vroeg om deze plantaardige grondstoffen te verteren en zal het speenproces makkelijker verlopen. Met behulp van een speciaal procedé is het geschikt gemaakt voor de drinkcups.

50% korting op drinkcups

In samenwerking met Weda Holland BV. laat De Heus u voordelig kennismaken met Weda’s drinkcup-systeem. Bij aanschaf van De Heus biggenvoer heeft u de mogelijkheid om 50% korting te krijgen op de aanschaf van het systeem. Vraag bij De Heus naar de actievoorwaarden. De actie is geldig tijdens de Landbouw Intensieve Vakdagen (LIV) in Venray van 24 tot en met 26 februari.

Contact

Weda Holland BV.
Bart Smits
Tel: 06 83 440 470

De Heus Voeders
Verkoop binnendienst
Tel: 088 637 0 318