Boerderij BezoekBox

Introductie bij Varkensbedrijf Logtenberg

Introductie Boerderij BezoekBox

Op woensdag 10 november wordt, in aanwezigheid van kinderen van basisschool OBS De Vogelaar uit Raalte, de eerste Boerderij BezoekBox uitgereikt. Deze uitreiking zal plaatsvinden bij het varkensbedrijf van familie Logtenberg in Olst, tevens deelnemer van Boert Bewust.

De Boerderij BezoekBox is een initiatief van De Heus Voeders en geeft de boer ondersteuning om ieder boerderijbezoek van kinderen tot een succes te maken. De doos bevat zowel informatiemateriaal als educatieve werkbladen en wat lekkers te eten en te drinken. Alles om een leerzame en leuke dag te beleven op de boerderij. Vanaf de introductie is de box beschikbaar voor veehouders. De eerste doos wordt aangeboden aan een varkenshouder die is aangesloten bij Boert Bewust, waar De Heus Voeders landelijk een partnerschap mee heeft. Zowel de activiteiten van Boert Bewust als de Boerderij BezoekBox van De Heus zijn er op gericht de verbinding tussen boeren en de samenleving te versterken.

Programma:

9.30 uur: Ontvangst pers/media
10.00 uur: Ontvangst schoolklas gevolgd door uitreiking Boerderij Bezoek Box
10.30 uur: Rondleiding kinderen over het varkensbedrijf
12.00 uur: Vertrek kinderen

Aanmelden en meer informatie:

Bent u van plan bij de introductie aanwezig te zijn, dan vragen wij u vriendelijk om u vooraf aan te melden bij Simon de Ridder van De Heus Voeders via sridder@deheus.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06 5339 7359.

Varkensbedrijf Logtenberg


Wanneer

10 nov. 2021, van 10:00 tot 12:00

Waar

Olst