Kalkoenen

Je wilt gezonde dieren waarmee je goede resultaten kunt behalen. Bovendien wil je op een prettige manier je bedrijf runnen. Wij kunnen je daarmee helpen. Onze specialisten weten alles over het houden van kalkoenen. Bovendien hebben ze een scala aan instrumenten tot hun beschikking en een heel team van ervaren professionals achter zich staan. Daarmee kunnen ze advies geven dat bij jouw bedrijf past, zodat jij met je bedrijf vooruit kunt.

Optimale voeroplossingen in combinatie met de beste ondersteuning

Paul van Hoof

Specialist vleespluimvee

Profiteer van onze oplossingen voor kalkoenen

Bij onze voerprogramma's houden wij zoveel mogelijk rekening met het genetisch potentieel van de kalkoenen en de wensen en doelen van onze klanten.

Op het gebied van kalkoenvoeding streven wij ernaar met voer en ondersteuning een optimale productie te bereiken. Onze oplossingen worden wetenschappelijk ontwikkeld op basis van individuele behoeften, de laatste onderzoeksresultaten en onze wereldwijde ervaring. 

Neem contact op met onze kalkoenspecialist

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor ons magazine De Vooruit! of onze (biologische) nieuwsbrief. 

Aanmelden voor de Vooruit! Aanmelden voor de digitale nieuwsbrief

Heb je een vraag waarbij je onze hulp kunt gebruiken?

Neem contact op

Pluimveeonderzoek

De Heus verbetert continu haar pluimveeprogramma’s om te zorgen dat jij de beste resultaten kunt bereiken. We gebruiken onze praktische ervaring met pluimveehouderij wereldwijd in de ontwikkeling van lokale programma’s. Daarnaast voeren we onderzoeken uit in onze eigen R&D-faciliteiten in verschillende landen.

Lees meer over onderzoek en ontwikkeling

Kijk bij de boer

Twan en Janneke Jenniskens vierden dit jaar met de opening van een nieuwe stal het vijftigjarig bestaan van het kalkoenbedrijf. De onderneming heeft zich in de loop van de jaren succesvol ontwikkeld en nog steeds zien Twan en Janneke volop kansen voor de sector en hun bedrijf.

Kijk bij de familie Jenniskens