Biggen

De kwaliteit van de biggen bepaalt voor een belangrijk deel het rendement op zeugenbedrijven. Onze hoogwaardige biggenvoeders dragen bij aan de kwaliteit van de biggen. Met de premium biggenvoeders van De Heus worden de groei en de gezondheid van biggen optimaal gestimuleerd en wordt de basis gelegd voor een hogere opbrengstprijs.

De beste voeroplossingen met optimale ondersteuning

Ronald Tibbe

Verkoopleider Varkens

De voordelen van onze biggenaanpak

Alle biggen doorlopen dezelfde groeifases, maar wel in hun eigen tempo en op hun eigen manier. Toch hebben ze in het begin allemaal een gevoelig maagdarmstelsel dat geleidelijk moet wennen aan het opnemen van voedsel. Met onze Romelko premium biggenvoeder ontwikkelen de darmpjes optimaal, waardoor ze de speenfase soepeltjes doorlopen en kunnen uitgroeien tot gezonde hardgroeiende vleesvarkens. Onze aanpak is dus gericht op:

  • Leren drinken
  • Leren eten
  • Leren verteren
  • Stimuleren van groei
  • Veel levend geboren biggen

Romelko Premium biggenvoeders

Romelko Premium biggenvoeders zijn bijzonder omdat ze in de speciale biggenvoerfabriek in Andel gemaakt worden. Alle processen en grondstoffen zijn dus 100% gericht op het maken van topkwaliteit biggenvoer.

Lees alles over Romelko premium

Heb je een uitdaging waarbij je onze hulp kunt gebruiken?

Neem contact op

Unieke service: Ons Brijteam

Om het maximale voordeel uit bijproducten te halen, moet je goed geïnformeerd zijn over de bijproductenmarkt, kennis hebben van bijproducten en beschikken over rantsoenen op maat. Hiervoor heb je specialisten nodig. Het Brijteam heeft geen zakelijke belang met leveranciers van bijproducten en kan je dus op dat gebied onafhankelijk advies geven.

Lees meer over ons brijvoer

Bel met Ronald

Bel naar 06-46153769 of e-mail naar rtibbe@deheus.com en Ronald vertelt je meer over jouw vragen omtrent je biggen.

Ronald Tibbe

Verkoopleider Varkens