Biologische vleeskuikens

Het houden van kuikens kan op vele manieren. Bij de Heus zijn we dan ook op alle markten thuis. Naast het houden van reguliere kuikens of binnen een concept hebben we ook volop mogelijkheden voor het houden van biologische kuikens.

Jan van Gorp

Projectmanager vleespluimvee

Interesse in het houden van biologische vleeskuikens?

Heb je interesse om biologische vleeskuikens te gaan houden? Wij hebben goede afzetmogelijkheden en ruimte om afspraken te maken voor de langere termijn.

Aangezien het houden van biologische vleeskuikens grondgebonden is, kan dit ook voor rundveehouders of akkerbouwers interessant zijn. Zij kunnen hun eigen biologisch geteelde tarwe aan de kuikens voeren en de veel gevraagde biologische vleeskuikenmest gebruiken als meststof op eigen grond.  

Een van onze vleespluimveespecialisten bespreekt graag samen met jou wat je toekomstwensen  en/of doelen zijn en wat wij hierin kunnen betekenen. 

Onze vleeskuikenspecialisten zijn immers altijd op zoek naar verbeteringen om jouw bedrijf vooruit te helpen. Samen met alle andere collega's van De Heus zorgen ze ervoor dat jij het beste voer en advies krijgt dat bij jou en je bedrijf past, zodat jij de beste resultaten kunt realiseren en op een prettige manier vleeskuikens kunt houden.

Neem contact op met een van onze vleeskuikenspecialisten

Welk concept past bij jouw bedrijf?

Vleeskuikenhouders kunnen voor verschillende concepten kiezen. Uiteraard kan er gekozen worden voor de reguliere manier van kuikens, maar ook voor een van de concepten of voor biologisch. Wij hebben veel ervaring met alle opties en helpen je graag met het maken van de keuze die het best bij jouw bedrijf past.

Vraag het aan een van onze specialisten

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor ons magazine De Vooruit! of onze (biologische) nieuwsbrief. 

Aanmelden voor de Vooruit! Aanmelden voor de digitale nieuwsbrief