Masterclass: Werkgeluk is een keuze

Door Klaas Koster

Maandag 25 september om 13.00 tot 14.00 uur

Deze masterclass wordt live aangeboden in Ede in het auditorium. Daarnaast zijn er mogelijkheden om online mee te kijken; op de locatie Veghel, Lommel en op de productielocaties. De masterclass wordt ook opgenomen en is op een later moment terug te kijken. 

 

Klaas Koster, de eerste vitaloog van Nederland, neemt je in deze masterclass mee in de wereld van de Werkgeluk! Met een doordachte methode, actuele psychologische inzichten en inspirerende voorbeelden laat hij zien hoe je bij jezelf en binnen je organisatie duurzame gedragsverandering bereikt. Waarom? Omdat gelukkige en vitale medewerkers: 

  • creatiever en innovatiever zijn; 
  • meer energie hebben om proactief te zijn; 
  • meer plezier hebben in hun werk; 
  • en zich meer verbonden voelen met hun omgeving; 

Energie is een belangrijke voorspeller voor (werk)geluk! Vitale medewerkers die bevlogen hun werk doen en net dat stapje extra kunnen en willen zetten voor elkaar. Het is een ambitie van veel bedrijven en organisaties zo ook van De Heus. Maar hoe bereik je dat? Hoe creëer je energie binnen je organisatie, op je locatie en binnen je team? Hoe zorg je voor minder werkdruk en meer werkgeluk?  

Na het bijwonen van deze masterclass: 

  • Weet je wat werkgeluk is en hoe je hier zelf een ‘boost’ aan kunt geven; 
  • Heb je een succesformule voor gedragsverandering geleerd; 
  • Leer je anders denken en anders naar een probleemsituatie te kijken: je weet hoe je de energie van het probleem voor iets nieuws kunt gebruiken;
  • Heb je praktische tips en oefeningen om zelf ook meer werkgeluk te ervaren.

Met als resultaat
Meer energie en creativiteit, een positievere mindset, meer verbinding en een energiekere samenwerking met collega’s waardoor je werkgeluk zal toenemen. 

Over de spreker: Klaas Koster

Klaas Koster is de eerste vitaloog van Nederland. Oprichter en eigenaar van het training- en adviesbureau Vitalogisch en directeur van de Vitacademie (post-hbo). Daarnaast is hij initiator van de Nationale Vitaliteitsweek, bestuurslid van het Nederlands Genootschap van Vitalogen (NGvV). Dit alles met als missie om werkend Nederland vitaler en meer verbonden te krijgen.