Inspiratiesessie: Fit je werkdag door!

Door: Meijke van Herwijnen

Dinsdag 26 september om 10.00 tot 10.55 uur

Deze inspiratiesessie wordt live aangeboden in Ede in het auditorium. Daarnaast zijn er mogelijkheden om online mee te kijken; op locatie Veghel, Lommel  op de productielocaties. De masterclass wordt ook opgenomen en is op een later moment terug te kijken. 

Er is genoeg informatie over wat gezond is en wat je zou moeten doen en laten. Misschien is er zelfs wel teveel informatie. Hoe ga je dat allemaal doen tijdens een drukke dag? En hoe houd je het dan ook nog leuk voor jezelf? Tijd om het een stuk eenvoudiger te maken. In deze inspiratiesessie gaan we kijken naar slimme principes om je dag te verbeteren. Voor je gezondheid en fitheid, maar tegelijkertijd om meer plezier en rust te ervaren. Er komen praktische voorbeelden langs over onder meer voeding, dagindeling en de balans tussen inspanning en ontspanning. De principes zijn toe te passen op verschillende gebieden, waardoor iedereen er iets uit kan halen. En je kunt er meteen mee aan de slag.

Over de spreker

De sessie wordt gegeven door Meijke van Herwijnen, die vanuit haar achtergrond als voedingswetenschapper al 25 jaar mensen inspireert bij het maken van keuzes waar je echt tevreden over kunt zijn. Meijke van Herwijnen is o.a. bekend van diverse boeken 'Meer energie', 'Weg met die weegschaal' en 'Meer rust'.  Meer informatie vind je op haar website!