Vroegkoopactie GrasPlus Meststoffen

18 december 2023
-
2 minuten

De vroegkoopactie van GrasPlus Meststoffen is weer gestart! Ook dit jaar hebben we weer een aantrekkelijke aanbieding; speciaal voor vaste klanten.

GrasPlus Meststoffen Vroegkoopactie

Maak vanaf nu tot en met week 4 gebruik van dit aantrekkelijke aanbod en krijg geleverd in week 6, 7 en 8. Levering van bestelde GrasPlus meststoffen is met vroegkoop korting van € 0,70 / 100 kg op de dan geldende dagprijs. Bij levering week 9 en 10 is de vroegkoop korting € 0,30 per 100 kg op de dagprijs.

Bij bestelling in de vroegkoop actie periode leveren we onze klanten in goed overleg advies en maatwerk voor goede bemesting. Met ons GrasPlus assortiment ( naar keuze op KAS of Ureum basis) hebben we ruim voldoende mogelijkheden voor maatwerk om tot een goed resultaat te komen van grasopbrengst en gehalten. In december / januari bestellen is  zeer gewenst om op tijd in februari uw GrasPlus meststoffen te ontvangen.
Dit aanbod is geldig tot en met 31 januari 2024.

PS: levering van de GrasPlus Mestoffen is in bigbags of in je silo thuis!

GrasPlus Meststoffen zijn samengestelde korrel meststoffen met stikstof waaraan diverse mineralen zijn toegevoegd. Met GrasPlus wordt er bemest op maat van de behoefte en onttrekking van het gewas. Meer info

Grasplus Meststoffen

Nieuw GrasPlus op ureum basis
GrasPlus Energy: deze korrel bevat 46% ureum stikstof en is behandeld met een ureaseremmer. De remmer zorgt voor vertraging bij de omzetting van ureum naar ammonium, waarmee verliezen van stikstof voorkomen worden.

GrasPlus Force: deze korrel bevat naast  38% N ook 18% SO3. Ook hier is een urease remmer toegevoegd. We adviseren een zwavelgift voor de eerste en tweede snede. Uit onderzoeken blijkt dat zwavel kunstmest positief werkt op de opbrengst. Daarnaast is zwavel een belangrijke bouwsteen van eiwit en werkt positief op de eiwit opbrengst en kwaliteit.

Bestellen

Voor de juiste keuze van GrasPlus raadpleeg je specialist. Bestel snel via mijndeheus of bel met de Verkoop Binnendienst 0318-675 430.

Bestellen

Disclaimer

NB: Vanuit overheidswetgeving mogen wij in 2024 alleen nog GrasPlus en andere kunstmeststoffen uitleveren bij die veehouders waarvan we een ‘verklaring meststoffen’ hebben ontvangen. Heb je deze nog niet bij ons aangeleverd, klik op de button.

Verklaring meststoffen