Koninklijke De Heus realiseert topklassering in Het Beste Werkgevers Onderzoek

07 oktober 2015
-
3 minuten

Op dinsdag 6 oktober is door Effectory de ranking lijst bekendgemaakt van Het Beste Werkgevers Onderzoek.

Met het verwerven van een 14e positie in deze ranking en een 2e plek binnen de categorie ‘industriële bedrijven’, mag Koninklijke De Heus zich rekenen tot de beste werkgevers van Nederland.

Objectief oordeel

Het Beste Werkgevers Onderzoek wordt sinds 2005 jaarlijks verricht en is ontwikkeld om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. Als basis voor het samenstellen van de ranking lijst dient het medewerkers onderzoek dat jaarlijks door Effectory bij enkele honderden bedrijven wordt uitgevoerd. Dit jaar beoordeelden in totaal 314.218 medewerkers hun werkgever.

Score

In ieder onderzoek zijn vragen opgenomen die betrekking hebben op zes onderwerpen, te weten organisatietevredenheid, tevredenheid over de werkzaamheden, organisatietrots, achter de organisatiedoelen staan, kansen krijgen om optimaal te presteren en het krijgen van waardering. De Beste Werkgevers Score bestaat uit een gemiddelde waardering op deze zes onderwerpen. Genoemde score is bepalend voor de positie op de ranking lijst.

Medewerkers maken het verschil

Koninklijke De Heus is verheugd met het bereiken van deze hoge posities. “Nationaal en internationaal werken wij dagelijks met een team van zeer loyale, gedreven en competente medewerkers aan de verdere verbetering van onze producten en diensten teneinde onze veehoudende klanten verder vooruit te helpen. Wij zijn dan ook trots en verheugd dat medewerkers De Heus zien als een prettige en inspirerende omgeving om zich als professional in te zetten en verder te ontwikkelen. Onze medewerkers maken zo het verschil”, aldus Isolde Eleveld, Global Director Human Resources.