Chauffeur? Een woord: Vrijheid!

Het is aan jou om het voer op tijd en netjes af te leveren.

Vacatures bulkchauffeur Bel met Ewout voor meer info

Persoonlijk contact

Vrachtwagenchauffeur: Wij zoeken jou!

Maar waarom zou jij bij De Heus komen werken? Om veel redenen! Samengevat in een aantal woorden kun je het volgende verwachten: vrijheid, persoonlijk, teamspirit, klantcontact, afwisseling en opleiding.

Opleiding

Intern opleiden, mentorchauffeur, inwerkprogramma en Code95 in huis.

Afwisseling

Hoe ziet jouw volgende rit eruit? Bij ons is elke dag anders.

Teamspirit

Bij ons ben je geen nummer, maar onderdeel van het bedrijf.


Chauffeur Bas aan het woord

Bekijk de video waarom Bas al +17,5 jaar bij ons werkt.

Chauffeur? Eén woord: Vrijheid!

Geen baas die de hele dag over je schouder meekijkt. Je krijgt een opdracht en voor de rest is het aan jou om het voer op tijd en netjes af te leveren. Ook rijd je door de mooiste landschappen van Nederland.

Als ik thuis een keer wat bijzon­ders heb, dan is daar in de planning altijd wel een mouw aan te passen. En dat is heel prettig.

Emile Berghuis

Bulkwagenchauffeur

Werken bij familiebedrijf De Heus

De wereldbevolking groeit snel waardoor de druk op de landbouwsector toeneemt. Landbouwbedrijven moeten hun productie van veilige en gezonde voeding op duurzame wijze vergroten en tegelijkertijd hun impact op het klimaat en het milieu verkleinen. We zijn op zoek naar mensen die samen met ons deze uitdaging aan willen gaan. Onze klanten, de producenten van vlees, vis, melk en eieren, rekenen op ons om voedingsconcepten en adviezen te bieden waarmee ze verzekerd zijn van maximale prestaties en een optimale gezondheid van hun dieren. Ben jij ook iemand met ondernemersgeest en wil jij ook graag vooruit? 

 

#LI-DNI

  • Communiceren
  • Teamspirit
  • Leren

Chauffeur? Eén woord: Afwisseling!

Hoe ziet jouw volgende rit eruit? Elke dag is anders. Je hebt alleen vaste starttijden. Parttime werken en niet overnachten? Dit kan bij De Heus. Bij ons heb je tijd om bij je familie en/of vrienden te zijn.

Bel met Ewout

Bel naar 0318-675223 of e-mail naar EKok@deheus.com en Ewout vertelt je meer over de baan als bulkwagenchauffeur. Of loop een dagje mee met een van onze chauffeurs!

Ewout Kok

Teamleider Expeditieplanning

FAQ

Veelgestelde vragen van chauffeurs

We vragen van je om ongeveer 1 keer per 2 of 1 keer per 4 weken beschikbaar te zijn om op zaterdag te werken.

Een dagdienst start in de meeste gevallen om 6 uur. In ploegendienst start de vroege dienst om 6 uur, en de late dienst start om 14 uur. In overleg met de leidinggevende kan hier vanaf worden geweken.

Jaarlijks organiseren we intern een code 95 opleiding voor al onze chauffeurs.

Er wordt een uitgebreid inwerkprogramma gemaakt voor de chauffeur die bij ons gaan starten. Een mentorchauffeur begeleidt je tijdens je inwerkperiode, en hier kun je altijd terecht met al je vragen.

We hebben korte lijnen binnen de organisatie. Je kunt voor vragen altijd terecht bij je leidinggevende, collega’s of je mentorchauffeur.

Je solliciteert op een standplaats in de buurt van je woonplaats, in deze regio lever je ook het voer aan onze klanten.

Conform CAO verdien je, afhankelijke van jouw werkervaring, een bruto maandsalaris tussen EUR 2361,- en EUR 2641,-, exclusief 13% ploegen toeslag (bij een 2-ploegendienst). Daarnaast ontvang je vakantie geld (8%), vaste eindejaarsuitkering (4%), koffiegeldvergoeding, reiskostenvergoeding voor vervoer naar je vaste standplaats en hebben we een aantrekkelijke pensioenregeling. Indien overwerk van toepassing is, ontvang je hiervoor een overwerkvergoeding conform de CAO graanbe- en verwerkende bedrijven.

Je werkt alleen op de bulkwagen. Tijdens de ploegenwissel wissel je elkaar af.

Gedurende de week is het niet nodig dat je hoeft te overnachten. Mocht dit in geval van nood voorkomen, dan ontvang je hiervoor van ons een vergoeding om te overnachten.