Chauffeur? Een woord: Vrijheid!

Het is aan jou om het voer op tijd en netjes af te leveren.

Vacatures bulkchauffeur Bel met Erik voor meer info

Persoonlijk contact

Vrachtwagenchauffeur: Wij zoeken jou!

Maar waarom zou jij bij De Heus komen werken? Om veel redenen! Samengevat in een aantal woorden kun je het volgende verwachten: vrijheid, persoonlijk, teamspirit, klantcontact, afwisseling en opleiding.

Opleiding

Intern opleiden, mentorchauffeur, inwerkprogramma en Code95 in huis.

Afwisseling

Hoe ziet jouw volgende rit eruit? Bij ons is elke dag anders.

Teamspirit

Bij ons ben je geen nummer, maar onderdeel van het bedrijf.
Chauffeur Bas aan het woord

Bekijk de video waarom Bas al +17,5 jaar bij ons werkt.Een drietal collega's aan het woord

Bulkwagenchauffeurs Emile en Richard vertellen je wat zij leuk vinden aan hun werk en manager Transport en Logistiek Erik vertelt je wat hij doet bij De Heus.


Chauffeur? Eén woord: Vrijheid!

Geen baas die de hele dag over je schouder meekijkt. Je krijgt een opdracht en voor de rest is het aan jou om het voer op tijd en netjes af te leveren. Ook rijd je door de mooiste landschappen van Nederland.Als ik thuis een keer wat bijzon­ders heb, dan is daar in de planning altijd wel een mouw aan te passen. En dat is heel prettig.

Emile Berghuis

Bulkwagenchauffeur

Werken bij familiebedrijf De Heus

De wereldbevolking groeit snel waardoor de druk op de landbouwsector toeneemt. Landbouwbedrijven moeten hun productie van veilige en gezonde voeding op duurzame wijze vergroten en tegelijkertijd hun impact op het klimaat en het milieu verkleinen. We zijn op zoek naar mensen die samen met ons deze uitdaging aan willen gaan. Onze klanten, de producenten van vlees, vis, melk en eieren, rekenen op ons om voedingsconcepten en adviezen te bieden waarmee ze verzekerd zijn van maximale prestaties en een optimale gezondheid van hun dieren. Ben jij ook iemand met ondernemersgeest en wil jij ook graag vooruit? 

  • Communiceren
  • Teamspirit
  • Leren
Lees meer over werken bij ons

Chauffeur? Eén woord: Afwisseling!

Hoe ziet jouw volgende rit eruit? Elke dag is anders. Je hebt alleen vaste starttijden. Parttime werken en niet overnachten? Dit kan bij De Heus. Bij ons heb je tijd om bij je familie en/of vrienden te zijn.

Bel met Erik

Bel naar 06-22392747 of e-mail naar edijk@deheus.com en Erik vertelt je meer over de baan als bulkwagenchauffeur. Of loop een dagje mee met een van onze chauffeurs!

Erik Dijk

Manager Transport & Logistiek
Vacature vrachtwagenchauffeur

Op welke locatie wil jij werken? Bekijk de onderstaande vacatures en klik op de afbeelding om naar de vacature te gaan.