Home / Kennisbank / Somatische cel&mastitis OmniGen-AF®

Veranderingen in somatische cel-scores en mastitis bij Holstein koeien met OmniGen-AF® aangevuld dieet: studies commerciële kuddes

-

Let op: dit artikel is alleen te downloaden in het Engels.

Download artikel: Changes in somatic cell scores and mastitis in Holstein cows supplemented with OmniGen-AF®: commercial herd studies of bekijk onderstaande artikelen.

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt gebruik van cookies

Alle websites van De Heus Voeders gebruiken cookies en vergelijkbare technieken. We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed en veilig werken en analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te geven. Marketingcookies worden geplaatst om u gepersonaliseerde sector relevante informatie te tonen in plaats van algemene.

Als u op ‘Akkoord‘ klikt, stemt u in met het plaatsen van alle cookies. Of klik op de knop ‘Verander uw cookie-instellingen‘ om uw voorkeuren te wijzigen.