A night at the theatre!

Personeelsfeest zaterdag 5 november

Eindelijk is het zover!

De afgelopen jaren waren lastig om feestjes te vieren. Gelukkig hebben we in de buitenlucht elkaar kunnen treffen op de Veluwe en dit jaar nog op de Floriade. Het grote feest kon helaas niet doorgaan. Maar nu is het eindelijk weer zover! Meld je op deze pagina aan voor het personeelsfeest.

Ga naar het aanmeldformulier

Amphion Doetinchem

Op zaterdag 5 november 2022 opent het Amphion Doetinchem zijn deuren, voor een (De) Heus(e) “Night at the theatre”. Wij rollen de rode loper uit en nodigen jou en je partner graag uit voor deze avond in het hart van de kleinkunst.

Avond vol entertainment

Nog nooit eerder vond ons personeelsfeest in een theater plaats. Laat je betoveren in een avond vol entertainment. Van ongelooflijke illusie tot dans. Van straattheater tot de beste muziek. Van heerlijk achteroverleunen tot actief meedoen. De spotlights staan niet alleen op het podium gericht, maar ook op het publiek, op jullie. Omdat de collega’s van De Heus het meer dan wie dan ook verdienen. Zien we je daar?

Programma

  • 17:00 – 17:30 uur Ontvangst
  • Aperitief & hapje
    • 18:00 – 18:45 uur Spectaculaire opening in de theaterzaal
    • 18:45 – 22:00 uur Feest, eten & drinken
  • Een exclusieve programmering waarin een heel theaterseizoen in één avond voorbijkomt: van (feest)muziek tot en met een magische show! Laat je verassen in een avond vol entertainment.
    • 22:00 uur Einde

Aanmelden personeelsfeest

Aantal personen
Ga je met eigen vervoer of met de bus (geregeld vanuit De Heus)?
Heb je bij de vorige vraag aangegeven dat je met de bus gaat? Geef dan aan vanaf welke locatie je opstapt.