Zomeractie: BonSilage Plus

16 juni 2015

Bestel nu ons product BonSilage Plus en ontvang een tafelbarbecue, in de kleuren van De Heus Voeders, cadeau!

Bonsilage Plus voor de beste graskuilen

Maar liefst drie van de tien topkuilen in de verkiezing 'Topkuil 2014' gebruikten BonSilage Plus als inkuilmiddel. In 2014 is al zo'n 18.000 hectare gras en maïs ingekuild met BonSilage. Dit betekent dat zo'n 200.000 melkkoeien dagelijks ruwvoer voorgeschoteld krijgen met dit product.

Het succes van Bonsilage is toe te schrijven aan de unieke bacteriën en specifiek geselecteerde stammen. De combinatie van deze bacteriestammen zorgt ervoor dat BonSilage in staat is om veel melkzuur te vormen en ook voldoende azijnzuur. Melkzuur zorgt voor een snellere pH-daling waardoor de kuil sneller stabiel is en er meer voederwaarde voor de koe overblijft. Azijnzuur zorgt er juist voor dat de kuil ook stabiel blijft na de conservering en voorkomt broei bij uitkuilen.

Bij elkaar geeft dit uw kuil een hogere voederwaarde en betere smakelijkheid. Hierdoor zal de drogestofopname van de koe stijgen, hetgeen de melkproductie stimuleert. Tevens is het voorkomen van broei erg belangrijk voor optimale rantsoenefficiëntie en kringloopprestatie op uw bedrijf.

Door het hoge rendement is BonSilage een investering met een zeer korte terugverdientijd. Het rendement bedraagt 1:5. Een topkuil maken is geen toeval, maar een aaneenschakeling van goede keuzes. Kijk voor meer tips over inkuilmanagement en inkuilen met Bonsilage Plus op onze website.

Plaats snel uw bestelling bij uw specialist of bel naar 0318 - 675 430