Vroegkoopactie GrasPlus Meststoffen

16 december 2022

De vroegkoopactie van GrasPlus Meststoffen is weer gestart! Ook dit jaar hebben we weer een aantrekkelijke aanbieding; speciaal voor vaste klanten.

GrasPlus Meststoffen Vroegkoopactie


Maak vanaf nu tot en met week 4 gebruik van dit aantrekkelijke aanbod en krijg geleverd in de maand februari. Vraag je rundveespecialist, bel onze verkoop binnendienst op 0318-375430 of kijk op www.mijndeheus.nl voor het aantrekkelijke aanbod.

Bij bestelling na deze vroegkoop actieperiode geldt de dan geldende dagprijs. We verwachten dat deze prijs 7 euro / 100 kg hoger zal zijn.

PS: levering van de GrasPlus Mestoffen is in bigbags of in je silo thuis!

GrasPlus Meststoffen zijn samengestelde korrel meststoffen met stikstof waaraan diverse mineralen zijn toegevoegd. Met GrasPlus wordt er bemest op maat van de behoefte en onttrekking van het gewas. Meer info

Grasplus Meststoffen

Bestellen

Voor de juiste keuze van GrasPlus raadpleeg je specialist. Bestel snel via mijndeheus of bel met de Verkoop Binnendienst 0318-675 430.

Bestellen

Disclaimer

NB: Vanuit overheidswetgeving mogen wij in 2022 alleen nog GrasPlus en andere kunstmeststoffen uitleveren bij die veehouders waarvan we een ‘verklaring meststoffen’ hebben ontvangen. Heb je deze nog niet bij ons aangeleverd, klik op de button.

Verklaring meststoffen